CEO Summit 2017

Human Cloud - Het nieuwe leiderschap in disruptieve tijden

Living Tomorrow, Vilvoorde
vrijdag 01.09.2017
09:00 - 22:00

Info?

Sportief denkende leidinggevenden doen de bedrijven beter presteren. Toch wordt het in deze globale wereld steeds moeilijker om waarde te creëren. Meer en meer leidingegevenden worden moe…

De Human cloud – waar je verbindingen kan leggen tussen de mensen – is hier meer dan ooit aan de orde. In deze disruptieve tijden moet je het verschil maken door nieuw leiderschap te demonstreren.

Programma

09:45 - 10:30

Ronnie Leten – ex-Atlas Copco; Voorzitter Electrolux, Epiroc

Hoe groei en aandeelhouderswaarde genereren: een voorbeeld.

Vanuit zijn brede ervaring bij het leiden van gerenommeerde, grote industriële bedrijven formuleert Ronnie Leten de ingrediënten voor groei en aandeelhouderswaarde. Het voorbeeld dat Ronnie geeft, kan in ieder geval tellen en zal de toehoorders ongetwijfeld inspireren.

10:30 - 11:15

Marc Descheemaecker – Voorzitter Brussels Airport Company

Perceptie, Performantie, Pers, Politiek, … Persoonlijk

Een persoonlijk verhaal over de verschillen tussen echte performantie en gepercipieerde performantie, het ballet van pers en politiek op de rug van publieke organisaties, het verschil tussen ‘lange termijn’ en ‘echte lange termijn’.

11:30 - 12:15

Jan De Schepper - Bedrijfsleider

Amplifiers

De dalende productiviteit dreigt onze welvaart en welzijn te ondermijnen. Ceo’s zijn cruciaal om deze evolutie om te draaien. Ze installeren ‘Amplifiers’ in de organisatie om contra-productieve systemen te ontmijnen en het bedrijf in beweging te houden.

13:45 - 14:30

Johan Thijs – CEO KBC Groep

It’s all about Pearl…

KBC heeft de uitdagingen van de economische en financiële crisis aangegaan met de transformatie van haar bedrijf. Zowel op technisch-financieel als op bedrijfs-cultureel vlak werd KBC volledig hertekend. Het specifieke leiderschap vertrekt van de financiële noden van de klanten: klant centraal. Medewerkers worden hierop gecoacht en werken volgens de imperatieven van Pearl, de KBC bedrijfscultuur.

14:45 - 15:45

Paul Van Den Bosch – Topcoach & Hans Wilmots – CEO BDO

Driehoeken in beweging

Zowel in de sport als in het bedrijfsleven zijn langetermijnvisies van primordiaal belang om succesvol te zijn. Dit begint op de eerste plaats bij een juiste benadering en het sterker maken van ieder individu. Hans Wilmots en Paul Van Den Bosch delen hun visie over deze benadering, ieder vanuit hun eigen perspectief.

15:45 - 16:15

Tia Hellebaut – Olympisch Goud hoogspringen Beijing 2008

Sports2Business: interview

Na haar carrière als hoogspringster startte Tia Hellebaut met presentaties over het omgaan met druk, samenwerking en strategische keuzes maken. Door haar kennis van de hedendaagse atletiek kan tevens de ontwikkeling van Belgische talenten aan bod komen. Door haar ervaring in de verschillende disciplines wordt ze ook ingezet op atletiekworkshops.

18:00 - 18:45

Bob Verbeeck – CEO Golazo & Lord Sebastian Coe – President of I.A.A.F.

De missie van Golazo is: to keep the world moving.

90% van de mensen actief laten sporten en hen een actieve levensstijl er op laten nahouden, dat is onze doelstelling. Waarom zou ook u – als CEO – bezorgd moeten zijn om het wellbeing van uw werknemers en klanten?

Waar wil de atletiek naartoe en waarom zou u moeten investeren in atletiek?

De opbrengsten van dit event gaan naar vzw Habbekrats, een vormingsdienst voor jongeren uit randgroepen tussen 10 en 21 jaar.

Meer info: www.habbekrats.be

Sprekers

Ronnie Leten

Marc Descheemaecker

Jan De Schepper

Johan Thijs

Paul Van Den Bosch

Hans Wilmots

Tia Hellebaut

Bob Verbeeck

Lord Sebastian Coe

Partners