01
/
09
/
2017
Living Tomorrow - Vilvoorde
CEO Summit 2017 "Het nieuwe leiderschap in disruptieve tijden"

Sportief denkende leidinggevenden doen de bedrijven beter presteren. Toch wordt het in deze globale wereld steeds moeilijker om waarde te creëren. Meer en meer leidingegevenden worden moe…

De Human cloud – waar je verbindingen kan leggen tussen de mensen – is hier meer dan ooit aan de orde. In deze disruptieve tijden moet je het verschil maken door nieuw leiderschap te demonstreren.

02
/
09
/
2016
Grimbergen
CEO Summit 2016 "Koester je Mentaal Kapitaal"

IT, Software, Kennis, Communicatie… alles in de cloud… Toch is de cloud niet enkel van toepassing voor technische omgevingen. Verbindingen worden eveneens gelegd tussen mensen. Deze ruimte heet de Human Cloud. In de huidige bedrijfscontext gebruik je andere skills om je medewerkers te begrijpen, te waarderen en te behouden. Kortom om het aanwezige ‘Mentaal Kapitaal’ te koesteren.

26
/
02
/
2016
Ghelamco Arena, Gent
Boekvoorstelling "Coach voor het leven"

Op vrijdag 26 februari werd in de Ghelamco Arena in Gent in aanwezigheid van Vice-ministerpresident van de Vlaamse regering en Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits het nieuwe boek ‘Coach voor het leven’ van Paul Van Den Bosch voorgesteld

17
/
12
/
2015
Brussel
Symposium "Mentaal Kapitaal"

Vandaag moeten bedrijven zich razendsnel aanpassen aan de technologische en digitale evolutie. Deze aanpassing vergt bijzonder veel van de bedrijven én van hun werknemers, en het stelt de veerkracht van deze laatsten fel op de proef. In ‘Mentaal Kapitaal’ geven Jan De Schepper, Paul Van Den Bosch, Elke Geraerts en Rudi Peeters, elk vanuit hun eigen, ruime, ervaring hun visie op het optimaliseren van deze veerkracht en van het mentale kapitaal in uw bedrijf.

20
/
06
/
2015
Antwerpen
Symposium "Sportief denken maakt groter"

Om vandaag succesvol te zijn in het bedrijfsleven is het coachen van werknemers minstens zo belangrijk als het stellen van targets. Om deze coaching te optimaliseren kunnen technieken en skills uit de sportwereld een grote meerwaarde betekenen. Jan De Schepper, Paul van Den Bosch en Sven Nys zijn bevoorrechte getuigen van deze kruisbestuiving tussen de sport- en de zakenwereld. In dit symposium bespreken zij, ieder vanuit hun gezichtshoek, skills die kunnen aangewend worden om in het bedrijf werknemers tot hun beste rendement te brengen.

Meer info